Johtuuko se vain sukupuolesta, vai olenko vain hullu - melkein aina kun näen vastakkaisen sukupuolen edustajan alan himoita häntä ja ajatella kieroutuneita ajatuksia julkisesta seksistä. Välillä taas vain ihastun ja jotain romanttista blaablaablaata kulkee läpi pääni, tällä kertaa pohjoisesta etelään. Pidä pää kylmänä ja kivekset kuumina? Siis näin käy silloin kun se, tai oikeammin hän, jonka näen on puoleensavetävän näköinen, ei mitkään vanhat haahkat juuri kiinnosta.
  Yleensä kun ihminen masentuu, seksuaalihalut katoavat kokonaan. Voi johtua kyllä pössyttelystäkin kun halut säilyvät, kuitenkin suurimman osan päivästä olen ihan kujalla niin ei ole aikaa olla masentunut. Toisaalta tämä seksuaali- ja päihdevuodatus alkaatuntua jo aika vaaralliselta. Onhan minulla sananvapaus ja yksityisyyden suoja, mutta eiväthän poliisit ole ennenkään näitä kunnioittaneet. Ja onhan tuo minun hedonisminikin kait saman asian ilmentymä, mutta kuitenkin, intoa riittää vetää pää täyteen ja jyystää jonkun hedelmäkoria kolmekymmentä neljä pilkku kaksi kertaa vuorokaudessa. Melkein kuin olisi vetänyt vauhtia, mutta se universaali tekemisen halu ei löydy mistään. Ei riitä intoa kirjoittaa ruotsinainetta.
  Siinäkin yksi vuodatuksen ja vuptamisen aihe: en sietä auktoriteetteja, enkä ihmisiä jotka kuvittelevat olevansa auktoriteetteja. Sellaisia kuten tuo rakas ruotsinopettajamme meidän. Sellainen laiha hintelä pieni mies, kuvittelee voivansa osoitella minua etusormellaan ja antaa käskyjä. Ennenhän olisin saattanut hakata hänet tuolilla, mutta sittemmin kun ikää alkoi olla yli viisitoista, into suoraan väkivaltaan laantui. Nykyään minulle olisi luontevampaa antaa hänelle räjähtävä appelsiini tai sytyttää hänen autonsa palamaan, mutta se alkaisi olla liian koulusurmahenkisesta, ei olisi kovin pitkä askel tästä jonkun murhaamiseen henkisessä mielessä, mutta käytännössä on, sillä omaisuusvahingothan minulla vain mielessä. Ampukaa komissaarit! Ja poliitikot! Ja kaikki muut tilasto-oppi-ihmiset!
  Ammutaan sitten samantien koko ihmiskunta, ratkeaahan sillä kaikki ihmisen ongelmat. Kuulostan kyllä psykopaatilta, mutta kun tuntee minun "maailmanhalaajan" taustani, siis kun olen aina pelastamassa maailmaa ilmastonlämpenemiseltä ja lihansyömiseltä. No lihansyömättömyydellä pelastetaan eläimiä ja ylläpidetään eettistä maailmankatsomusta, toisin kuin sillä kukkahattutätien "moraalilla". Seksiä, huumeitä ja rokkenrollia! Jeesuksen aikaan ehkä elettiin leivällä ja sirkushuveilla, mutta modernien aikojen ihmiselle syöminen on sivuseikka...
  Niin on, ja se on kyllä harmi. Ihmiset eivät osaa nauttia hyvän viinin ja keskustelun tähdittämistä pitkittyneistä ruokahetkistä. Parhaita tapoja viettää perjantai-iltaa, on mennä ravintolaan alkuillasta, nauttia se pitkä ateria viinin ja keskustelun kanssa, sitten mennä chillailemaan kaverin kämpille akustisen musiikin ja heinän tai oluen pariin. Eikä tarvita edes pientä pussia piriä taikka mitään muutakaan kovaa kamaa.
  Tämä huumejuttu on jo vaarallista, onneksi se ei ole todellista. No onneksi sentään kait voin haastaa Vuodatuksen oikeuteen jos he luovuttavat tämän IP-osoitteen ja olenkin kirjoittanut tätä niin monella koneella, ja se oikeusjuttukin on eettisesti hyväksyttävää kun Alma Media omistaa vuodatuksen nykyään. Sananvapaus ja yksilönvapaus! Virkavalta voi sulloa lusikan ihmisruumiin pimeimpään reikään, sillä tällä pojalle ei tuota kukkahattutätien "moraalia" ole ja voin jatkossakin niellä sitä paskaa jota Aurajoen virta tuopi tullessaan!