Taas vaihteeksi riivaa darra vielä sunnuntaina vaikka vain perjantaina tuli juotua, eikä edes mitään kaatokännejä vaan tissuttelin puolesta päivästä aamukuuteen. Mukava ilta täytyy myöntää, päivällä istuttiin puistossa juomassa, illemmalla kaverin kämpässä ja lopuksi baarissa. Ensin eivät päästäneet kaveria sisään kun jalassa oli tuulihousut, portsari sanoi että "käy vaihtaa farkut jalkaan ja tuu sit takasin". Rasittavaa tuollainen, sellaisessa paikassa ei luulisi edes olevan mitään pukukoodia. Juomatkin maksoivat älyttömästi, join vain yhtä siideriä kaksi tuntia, mutta ei se niin haitannut kun oli jo pohjat tullut otettua.

Lauantaina heräsin viiden aikaan päivällä, olo oli alkuun ihan hyvä, olisin voinut lähteä jatkamaan vaikka samantien, mutta kun soitin pari puhelua niille joiden kanssa oli perjantain viettänyt, huomasin että heillä taas oli jo krapula alkanut. Join aamukahvit ja sitten alkoi väsyttää ja oli vähän huono olo, poltin paukut että sain jotain syötyä. Kymmenen maissa jo väsytti niin paljon että menin nukkumaan.

Heräsin tänään yhdeksältä, herätessä oli ihan hyvä olo mutta se darra tuli takaisin pari tuntia oltuani hereillä. Pakotin itseni syömään jotain ja soitin kaverille, että jos lähdettäisiin kaupungilla käymään. Juotiin pari olutta ja kummasti siitä piristyi, mutten silti jaksanut kovin kauaa olla liikkeellä. Tulin takaisin kotiin ja päätin kirjoittaa mutta pää lyö tyhjää, väsyttää vähän eikä mikään oikein kiinnosta. Mutta kun kerrankin oli sataprosenttisen mukava ilta, niin oli se sen arvoistakin, ei pitäisi oikeastaan edes valittaa, sillä ei maailma valittamalla paremmaksi muutu. Mutta se vaan on tullut tavaksi valittaa aina kun aihetta löytyy.

Koeviikko on edessä ja minä pursuan ylimielisyyttä, kun tuntuu siltä kuin tietäisin kaiken tämän jakson aiheista. Se ei varmaan pidä paikkaansa, mutta tuskin se huonosti menee, ei ole mennyt aiemminkaan vaikka välillä opiskelu onkin jäänyt taka-alalle. Kun ylioppilaskirjoitukset on edessä täytyy muistaa kerrata kaikki asiat, sillä olen nyt huomannut että aiempien kurssien sisältö on jotenkin päässyt unohtumaan, kun niitä tietoja ja taitoja en oikeasti tarvitse kuin koulussa. Tällä hetkellä vain tuntuu siltä etten jaksaisi mennä kouluun, mutta eipä tarvitsekaan kun on sunnuntai.